Pandurii sarbatoresc!

Pandurii au fost în sărbătoare astăzi! Petre Grigoraş a împlinit 48 de ani, ultimii doi din care petrecuÅ£i la Tg-Jiu. Grigoraş a primit drept cadou din partea elevilor săi un tort, un tricou cu numele său dar şi o icoană. De ziua sa, Grigoraş a mai primit…şi un jucător georgian!

Grigoraş, sărbătorit de ziua luiGrigoraş nu a fost uitat de elevii săi. A primit din partea acestora un tort, un tricou inscripţionat cu numele şi cu vârsta sa, 48 de ani, dar şi o icoană. După antrenamentul de la prânz, Grigoraş şi-a invitat elevii în cantină pentru a le face cinste.

Grigoraş e mândru în mod special de doi dintre elevii săi. Nistor şi Maxim au fost titulari la naţională în meciul amical cu Belgia. Maxim chiar a înscris un gol superb prin care a egalat la unu. Pe lângă cei doi, contra Belgiei, au mai jucat din primul minut Chiricheş şi Pintilii, jucători plecaţi de la Pandurii spre Steaua în ultimul an.

Pandurii testează de azi şi un georgian, pe numele său George Alaverdashvili. Acesta are 24 de ani, joacă mijlocaş ofensiv sau atacant şi a evoluat ultima oară pentru FK Banga, o echipă din prima ligă din Lituania. Grigoraş spune că-l va testa pentru două zile înainte de a lua o decizie.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More