duminică, iunie 26, 2022

Pandurii Târgu Jiu a început un stagiu de pregătire centralizată de zece zile

by Vasile.M

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu se află începând de miercuri în cantonament la Centrul de Copii şi Juniori al clubului, acolo unde se vor desfășura antrenamentele în perioada 2 – 12 februarie pentru un stagiu de pregătire centralizată de zece zile.

Pentru acest stagiu antrenorul Mario Găman şi echipa sa tehnică vor avea la dispoziţie un lot format din jucătorii care s-au prezentat la reunire cărora li s-a mai alăturat în cursul acestei săptămâni şi Sean Aerts, jucător care fusese învoit pentru câteva zile. De asemenea, se vor pregăti cu echipa în următoarea perioadă şi şase dintre juniorii clubului pe care antrenorul Mario Găman îi va urmări în perioada acestui stagiu. Cantonamentul a început cu pregătire fizică, primul antrenament al zilei fiind efectuat pe pista Stadionului Municipal iar al doilea la sala de forţă a clubului, de la baza proprie de antrenament.

Lotul de jucători care a intrat în cantonament la baza de pregătire a clubului include jucătorii: Alexandru Opriţa, Cătălin Iovicin, Ionuţ Buţă, Marian Pleaşcă, Bebeto Lupuleţ, Adrian Tănăsoiu, Andrei Truşescu, Robert Petre, Cătălin Afrim, Horaţiu Peia, Marian Habet, Ovidiu Rasoveanu, Antonio Dumitrescu, Mihai Stancu, David Savu, Robert Stancu, Andrei Nichifor Georgescu, Cristian Moldovan, Alberto Suently, Jorgen Almeida Gomes, Eric Isquierdo, Alfred Mensah şi Sean Aerts, precum şi şase juniori.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii