Pandurii Târgu Jiu – Sporting Braga 0-1 în Liga Europa

Echipa Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, joi, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia portugheză Sporting Braga, într-un meci disputat, la Cluj-Napoca, în manşa întâi a play-off-ului Ligii Europa.

0-1, min 51: Mingea a fost trimisă în bară de Ruben Micael, apoi a revenit la Alan, care a şutat balonul pe jos în faţa porţi, de unde Yazalde l-a deviat în poartă, de pe linia careului mic.

Avem şanse foarte mici la Braga

cristi-pustai„Atât putem, încercăm de la meci la meci să fim mai buni, am mai adus ceva jucători, să sperăm că vom îmbunătăţi calitatea. Când ratezi din doi metri, din patru metri, din cinci metri… E greu să le antrenezi fazele astea. Suntem periculoşi la faze fixe, dar astăzi nu am reuşit să înscriem. Avem şanse foarte mici la Braga, pentru că am primit gol. Şansa noastră este să mergem la Braga să dăm gol şi câştigăm. La orice scor câştigăm suntem calificaţi. Trebuie să mergem la Braga la fel ca la Tel Aviv şi să înscriem. Din păcate, am fost aproape să obţinem un rezultat de egaliate, un 1-1 care era mai echitabil. Până la urmă, prea mult nu îmbunătăţea şansele noastre”, a spus Pustai, la DigiSport.

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Erico, Christou, Mamele (Sipo ’55), Momcilovici – Nicoară (Buleică ’55), Anton, Breeveld (Androvici ’80) – Eric – Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

Sporting Braga: Eduardo – Nuno Coelho, Joazinho, Santos, Baiano – Ruben Michael (Joao Pedro ’90+6), Luiz Carlos, Mauro, Agra (Pardo ’64) – Alan (Custodio ’73), Yazalde. Antrenor: Jesualdo Ferreira.

Citește si...

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Redacția

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More