Pandurii va juca pentru promovarea în Liga a doua

by Vasile.M

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate meciul din etapa a 17-a a Ligii a treia, scorul fiind 0-0 în meciul disputat în deplasare, cu Jiul Petroşani. Acasta a fost penultima etapă din sezonul regulat al campionatului, echipa fiind deja calificată în play-off, cu o etapă înainte de finalul primei părţi a sezonului.

Pandurii Târgu Jiu a remizat, scor 0-0 pe stadionul din Petroşani. După acest meci şi în urma rezultatului obţinut, Pandurii s-a calificat în play-off-ul seriei a 7-a şi va juca pentru promovarea în Liga a doua, indiferent de rezultatul meciului din ultima etapă.

Pandurii Târgu Jiu mai are programat un singur meci din sezonul regulat al Ligii a treia, cu CSM Reşiţa, în etapa a 18-a, partida urmând să se joace pe terenul de la Târgu Jiu.

SERIA 7, etapa a 17-a

Progresul Ezeriş – CSM Deva  0-8

Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – Voinţa Lupac  0-3

CSM Jiul Petroşani – Pandurii Târgu Jiu  0-0

CSM Reșița – Gilortul Târgu Cărbuneşti  3-0

Viitorul Şimian – Aurul Brad  1-1

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii