miercuri, august 17, 2022

Parlamentul României a adoptat Proiectul de Lege privind transparentizarea activității federațiilor sportive

by Szabi R

Parlamentul României a adoptat azi Proiectul de Lege privind transparentizarea activității federațiilor sportive din România. Proiectul a avut 258 de voturi pentru și o singură abținere.

Noi obligații pentru federațiile sportive din România

În urma acestei legi, federațiile care primesc bani de la stat trebuie să publice în mod clar modul în care aceste finanțe vor fi gestionate.

Obligațiile pe care le au federațiile, printre care și FRB, sunt următoarele:

să dețină o pagină proprie de internet;

– să permită vizualizarea, pe pagina proprie de internet, a statutului federației, precum și a altor acte constitutive, dacă este cazul;

– să publice pe pagina proprie de internet bugetul federației, programele și strategiile proprii, structura organizatorică, numele și prenumele persoanelor din conducerea federației, regulamentele, lista cluburilor sportive afiliate, numărul sportivilor legitimați pe categorii de vârstă, numărul antrenorilor și instructorilor pe ramură sportivă, potrivit gsp.ro.

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii