Parteneriat intre LPF si InStat Football

La sediul Ligii Profesioniste de Fotbal s-a perfectat acordul cu InStat Football, incheiat pentru sezonul 2014/2015.

Parteneriat intre LPF si InStat Football

Specializata in analiza amanuntita a meciurilor, InStat Football va pune la dispozitia cluburilor din Campionatul National Liga 1 intreaga sa experienta in domeniu, urmand ca la finele fiecarei etape cluburile sa beneficieze de statistici detaliate privind activitatea fiecarui jucator si a echipei in ansamblu.

Activitatea InStat Football a inceput chiar cu prima etapa din acest sezon competitional, astfel incat cluburile membre au realizat beneficiile informatiilor de specialitate oferite si au luat deja primele masuri in vederea imbunatatirii performantelor sportive.

Printre datele statistice oferite dupa fiecare meci, se regasesc cele referitoare, de exemplu, la „pase pregatitoare”, „pase ofensive”, „pase defensive”, „atacuri pozitionale”, „recuperari in jumatatea adversa”, „dueluri”, „mingi pierdute” etc.

Informatiile statistice oferite de InStat sunt folosite de o buna perioada si de mari cluburi europene, in acelasi timp antrenori de top din fotbalul mondial facandu-si planul de antrenamente in mare parte pe baza unor astfel de date.

Necesitatea incheierii acestui parteneriat la nivelul Ligii 1 a reiesit si din faptul ca in sezoanele anterioare cateva cluburi solicitasera in mod individual si beneficiau de serviciile InStat Football, avantaje de care se bucura acum si celelalte echipe.

Odata cu incheierea acestui parteneriat LPF a facut un nou pas concret in dezvoltarea fotbalului romanesc punand la dispozitia cluburilor instrumente tehnice folosite la nivel international.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More