vineri, august 12, 2022

Partidele României U21 pentru EURO 2023 se vor vedea la Televiziunea Română

by Redacția

TVR va transmite meciurile Echipei Naționale Under 21 din preliminariile pentru EURO 2023.

Televiziunea Română deține drepturile de televizare, cu titlu exclusiv pentru România şi Republica Moldova, ale meciurilor de calificare la Campionatul European de Fotbal EURO U21 din 2023. Conform parteneriatului încheiat de TVR cu Federația Română de Fotbal, telespectatorii vor putea vedea în exclusivitate la televiziunea națională cele 10 meciuri pe care Echipa Naţională U21 a României le va susține în perioada 2021-2022.

De asemenea, TVR deține drepturile TV și pentru Campionatul European U21 din 2021, dar și pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Președinte Federația Română de Fotbal, Răzvan Burleanu: “Echipa națională revine la Televiziunea Română într-un moment în care urmează un turneu final european, al doilea consecutiv pentru naționala Under 21. Ne dorim cu toții să retrăim cât mai curând emoția din vara lui 2019, când, și datorită postului național, toată România a fost cu ochii pe prestația jucătorilor noștri de la Campionatul European. Cele mai importante momente ale echipei naționale din istorie au putut fi urmărite la TVR și sperăm cu toți să avem parte în continuare de cât mai multe astfel de evenimente. Mai mult decât atât, naționala Under 21 va putea fi urmărită acum și în Republica Moldova, acolo de unde tricolorii au primit multe mesaje de încurajare în Peluza Tricoloră înainte de duelul cu Danemarca”.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii