Paweł Adamajtis a semnat cu Campioana României

Jucătorul polonez a ajuns la o întelegere cu conducerea Campioanei României, Volei Municipal Zalău și a semnat un contract pentru următorul sezon competițional.

Adamajtis este al treilea transfer al Campioanei din această vară, după coordonatorul bulgar Dobromir Dimitrov și centrul Mihai Gheorghiță. Pe lângă transferul celor trei jucători, oficialii clubului le-au prelungit contractele jucătorilor Răzvan Mihalcea, Leonardo Dal Bosco și Adrian Feher.

Palmares

Power Volley Milano 2016 – 2017

AZS Częstochowa 2016/17 – 2016/17

AZS Olsztyn 2014/15 – 2015/16

ONICO Warsaw 2012/13 – 2013/14

Energetyk Jaworzno 2009/10 – 2011/12

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.