marți, august 16, 2022

Performanţă de excepţie pentru atlestismul gorjean

Alina Eremia Dumitriţa, MEDALIE DE ARGINT la UVT Liberty Marathon – Timişoara 2021

by Redacția
FOTO csmtargujiu

Atleta Alina Eremia Dumitriţa a cucerit medalia de argint la proba de maraton din cadrul celei de a patra ediții a UVT Liberty Marathon. Competiţia, care s-a bucurat de o numeroasă prezență internațională, s-a desfăşurat duminică, 26 septembrie, la Timişoara. La cea de-a patra ediție a UVT Liberty Marathon au luat startul peste 1200 de participanți, din 11 țări, dintre care amintim Japonia, Olanda, Belgia, Franța, Polonia, Serbia, Republica Moldova. Printre participanţii la acest eveniment sportiv a luat startul şi Alina Eremia, care s-a numărat printre sportivii medaliaţi. 

Performanţă de excepţie pentru atlestismul gorjean la finalul acestei săptămâni. La doar patru zile de când a împlinit 23 de ani, multipla campioană naţională de atlestism, Alina Dumitriţa Eremia, şi-a îmbogăţit palmaresul cu încă o medalie.

Sportiva, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de profesorul Ion Bură, a participat pentru a doua oară la o astfel de cursă. Alina a scos un timp foarte bun. Ea a alergat 42,195 km în 3h04′.

„Este un rezultat foarte bun, mai ales că sportiva noastră este la a doua cursă de maraton alergată. Pentru Alina, obiectivele de viitor vor fi legate de această probă”, a declarat profesorul Ion Bură pentru site-ul ofiail al clubului gorjean.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii