Petrolul PloiesŸti calificata in finala Cupei Romaniei

Petrolul PloiesŸti a obtinut calificarea in finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce pierdut cu Otelul Galati cu 2-1 (1-0), pe stadionul ”Ilie Oanaƒ”, in mana a doua a semifinalelor.

petrolulPetrolul, care castigase in tur la Galati, cu scorul de 3-0, s-a vazut condusaƒ pe tabela dupa numai 8 minute, in urma golului marcat de Gabi Paraschiv. Echipa antrenataƒ de Cosmin Contra a restabilit egalitatea dupaƒ pauzaƒ, prin congolezul Jeremy Bokila (56). Laurentiu Iorga a marcat golul victoriei pentru Otelul, in min. 90, din penalty.

IŽn finalaƒ, programataƒ in data de 1 iunie, pe Arena Nationalaƒ din Bucuresti, Petrolul va intalni pe castigatoarea semifinalei dintre Astra Giurgiu sŸi CFR Cluj, care va avea loc miercuri (20,30). IŽn tur, scorul a fost egal, 0-0, la Cluj-Napoca.

Petrolul a cucerit de douaƒ ori Cupa Romaniei (1963 sŸi 1995), pierzand o finalaƒ, in 1952, sub numele de Flacsƒra PloiesŸti.

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More