Plachete și flori pentru Oltchim 2007

Echipa care a câștigat Cupa Cupelor în 2007 a fost invitată la partida SCM – Nykobing. Primarul Municipiului Rm. Vâlcea, Mircia Gutău a premiat în pauza jocului întreaga echipă care a scris istorie pentru Vâlcea în 2007, câștigând Cupa Cupelor și Supercupa Europei.

Rând pe rând, Luminița Dinu, Narcisa Lecușanu, Oana Manea, Steluța Luca, Tereza Pâslaru, Ramona Farcău, Adriana Nechita, Adina Meiroșu, Mihaela Smedescu, Valentina Ardean Elisei, Valeria Motogna, Clara Vădineanu,  Roxana Gheorghe sau Iulia Pușcașu au fost ovaționate de fanii vâlceni.

Au lipsit  Ionela Stanca, care locuiește în Franța, Mihaela Tivadar și antrenorul Gheorghe Tadici.

Au fost premiați și conducătorii clubului, Ioan Gavrilescu, Petre Berbecaru și Nicolae Luca, alături de kinetoterapeutul Nicolae Mătăsaru.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câștigat Cupa Cupelor în 2007, după o dublă manșă în finală cu norvegiencele de la Byasen Trondheim. În tur, în Norvegia, echipa antrenată atunci de Gheorghe Tadici a câștigat cu 30-24, iar în returul de la Rm. Vâlcea a fost egal, 29-29.

În acel sezon, Oltchim și-a adjudecat și SuperCupa Europei, turneu organizat la Vâlcea. În finală, echipa pregătită de Gheorghe Tadici le-a învins pe rusoaicele de la Zvezda Zvenigorod, scor 23-19.

Citește si...

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Conducerea FRH se plânge de costurile mari pentru organizarea Campionatului European

Mircea M

Două jucătoare de la Minaur la lotul de senioare

C. Sabău

Gyor și-a demis antrenorii

Oana B

După trei ani de procese, Mariana Tîrcă are de primit peste 50.000 de euro

Oana B

Rudi Stănescu este noul antrenor cu portarii al echipei naționale

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More