miercuri, august 17, 2022

Plecări masive de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu

by Vasile.M
Viitorul Pandurii Târgu Jiu a pierdut un număr impresionat de jucători importanți din lot, printre cei mai experimentați.

Portarul Denis Rusu a jucat pentru Viitorul Pandurii din octombrie 2020. Sezonul trecut, până când a încetat colaborarea cu clubul, a evoluat în 11 partide, 10 în Liga 2 și una în Cupa României. A primit nouă goluri și a închis poarta în cinci meciuri. Înainte de Viitorul Pandurii, Rusu a mai jucat, în România, doar la Poli Iași. Moldovenii au retrogradat în Liga 2, la finalul ultimului sezon de Liga 1. Jucătorul din Republica Moldova și-a găsit echipă în Liga 1, după ce s-a înțeles cu Universitatea Craiova.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a pierdut încă un jucător important din lot. Andrei Sin (29 de ani). Flavius Stoican îl adusese pe Sin în speranța că echipa va prinde play-off-ul de promovare, obiectiv care a fost însă ratat în ultima etapă a sezonului regular, când s-a pierdut cu 1-2 meciul de la Dunărea Călărași. Fundașul bucureștean semnase la mijlocul lunii februarie 2021 cu Viitorul Pandurii, după ce se despărțise de Dinamo. Pentru echipa gorjeană a apucat să joace doar 7 meciuri. La reunirea echipei Academica Clinceni,a fost prezent si Andrei Sin .

Tot de la Viitorul Pandurii, Academica Clinceni l-a achiziționat în această perioadă de pauză competițională și pe Marius Cioiu (21 de ani). Mijlocașul devenise liber de contract și a semnat pe trei ani cu ilfovenii. De la gorjeni au mai plecat Daniel Paraschiv, la CFR Cluj, și Darius Buia, la Petrolul, iar Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani. Daniel Paraschiv a semnat în cele din urmă cu CFR Cluj, campioana României. Deși era preferat de cei de la  U Craiova 1948 SA, fotbalistul care a jucat sezonul trecut la Viitorul Pandurii a ajuns la o înțelegere cu ardelenii. El a fost prezentat oficial vineri, 11 iunie.

Până acum, Viitorul Pandurii a pierdut mai mulți jucători. Portarul Denis Rusu  a semnat cu Universitatea Craiova.  Andrei Dragu a semnat deja cu FC Botoșani, Marius Cioiu s-a înțeles cu Academica Clinceni, iar Darius Buia a fost prezentat la Petrolul.  Viitorul Pandurii Tg. Jiu  a încheiat sezonul regular din Liga 2 pe poziția a 8-a iar în play/out s-a clasat pe locul 2 în grupa B (41 de puncte acumulate în tot campionatul, sezonul regular plus play/out).

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii