miercuri, august 10, 2022

Porter Troupe va evolua și sezonul viitor pentru CSM Târgu Jiu!

by Vasile.M

CSM Târgu Jiu și-a asigurat serviciile baschetbalistului american Porter Troupe. Căpitanul echipei din Târgu Jiu nu poate sta departe de terenul de baschet și va evolua și sezonul viitor pentru gruparea gorjeană.

Unul dintre cei mai iubiți străini care au evoluat vreodată în România, Porter Troupe, dar și cel mai longeviv jucător străin activ din Liga Națională de Baschet Masculin, continuă la Târgu Jiu. Spre bucuria fanilor gorjeni, care au posibilitatea să-l vadă și sezonul viitor pe terenul de baschet, în confruntările din Liga Națională, fundașul american Porter Sylvanus Troupe, a semnat o nouă înțelegere, valabilă pentru următorul sezon, cu CSM Târgu Jiu.

Deși s-a vorbit de retragerea jucătorului american după sezonul 2021-2022, oficialii clubului gorjean au reușit să-l convingă pe Porter Troupe să semneze un nou angajament. În jurul căpitanului, reprezentanții clubului vor să contruiască un lot competitiv pentru viitorul sezon din Liga Națională, în care CSM Târgu Jiu își dorește să ocupe un loc mult mai bun față de stagiunea recent încheiată. La rândul său, Porter Troupe, convins de proiectul baschetbalistic în dezvoltare al clubului, vrea să contribuie, prin experiența sa, la dezvoltarea baschetului la Târgu Jiu și la îndeplinirea obiectivelor echipei pentru sezonul viitor.

Experimentatul jucător a scris istorie pentru baschetul gorjean alături de Energia Târgu Jiu, echipă cu care a câștigat Cupa României în 2014 și a fost medaliat cu bronz în FIBA EuroChallenge în 2015, a decis să își continue activitatea în orașul în care este extrem de iubit și ne-a acordat un interviu, în care ne-a dezvăluit care au fost motivele deciziei sale. Căpitanul CSM-ului ne-a spus și care sunt obiectivele sale pentru noul sezon și cum vede noul format al Ligii Naționale, cu 18 echipe. Porter, care în curând va deveni tătic, le-a transmis și un mesaj fanilor echipei CSM, dar și celor mici care vor să se apuce de baschet.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii