Primarul general interimar sprijină proiectul CSM-ului

Dupa egalul obtinut la Podgorica, 23-23 cu Buducnost în Grupa D a Ligii Campionilor, conducerea Clubului Sportiv Municipal București a organizat luni o conferință de presă în care s-a anunțat semnarea parteneriatului cu un nou sponsor.

După prezentarea parteneriatului, Constantin Căliman a prezentat concluziile unei întrevederi avute în cursul zilei cu primarul general interimar, Ștefănel Dan Marin.

”Astăzi am avut o întâlnire de o oră și jumătate cu domnul primar general interimar, care din păcate nu a putut să ajungă la această conferință de presă. Am discutat câteva lucruri importante. Domnia sa și-a manifestat dorința de a sprijini acest proiect. Din păcate, unele declarații anterioare ale domniei sale au fost înțelese greșit, în sensul că nu are nimic împotrivă cu faptul de a avea la echipă jucătoare străine de calitate, numai că, și aici subscriu la această idee, trebuie să aducem mult mai mulți sponsori, astfel încât jumătate din buget să fie susținut de aceștia. Bucureștiul este un oraș mare, există un potențial imens, trebuie să ne facem mai bine înțeleși și să aducem sponsori de calibru. Împreună cu colegii mei și chiar cu domnul primar general, care și-a manifestat suportul, trebuie să batem la ușile sponsorilor și să avem discuții punctuale, astfel încât să devenim o echipă europeană nu numai la nivel de număr de sportivi și performanță, ci și la nivelul sponsorilor. Vă mai informez că personal sunt trup și suflet lângă acest proiect. Deocamdată, problema plecării mele rămâne în suspensie și eu sper ca până în iunie anul viitor, pentru că așa am discutat astăzi, pentru echilibru și stabilitate, pentru continuitatea proiectului, să rămân în continuare director general”.

Citește si...

Întăriri pentru CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Dunărea Brăila a câștigat la Zalău

Mircea M

Minaur învinsă la limită de Corona Brașov

Mircea M

CSM Târgu Jiu, o nouă confruntare europeană în acest weekend

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More