Primele amicale de la revenirea lui Tadici

Echipa Naţională feminină de handbal a României, cu Gheorghe Tadici în postură de selecţioner şi Florin Pera, respectiv Bogdan Burcea în postură de antrenori secunzi, s-a reunit marţi, la Râmnicu Vâlcea unde va disputa joi şi vineri două jocuri de pregătire în compania echipei CS Oltchim Râmnicu Vâlcea.

primeleamicaledelarevenCele douăzeci de jucătoarele din lotul A al echipei naţionale feminine de handbal au efectuat luni dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din capitală. Începând de marţi, atât fetele din lotul A, cât şi cele din lotul B, s-au prezentat la baza de cantonament de la Râmnicu Vâlcea. Din păcate, trei jucătoare convocate în lotul lărgit nu vor putea participa la prima acţiune a echipei României de la revenirea lui Gheorghe Tadici pe banca tehnică. Adriana Ţăcălie  şi Marinela Burghel de la ACS Corona Braşov au fost nevoite să spună pas pentru moment echipei naţionale acuzând accidentări care necesită 2 luni de repaus, iar Adriana Nechita de la CS Oltchim Râmnicu Vâlcea a rămas în capitală la o clinică de recuperare deoarece acuză dureri la genunchi.

După cele două jocuri în compania campioanei: azi de la ora 18:00 (în direct la Digi Sport), respectiv vineri de la ora 11:00,  naţionala ţării noastre va pleca spre Oradea unde va juca marţi, 2 octombrie, un meci de pregătire în compania echipei naţionale a Olandei. O zi mai târziu, miercuri, 3 octombrie, România va disputa un nou joc în compania reprezentativei din ţara lalelelor, dar de această dată la Arad.

Începând de vineri,  5 octombrie şi până duminică, 7 octombrie, naţionala ţării noastre va participa la Trofeul Carpaţi de la Oradea, turneu la care vor mai participa echipele naţionale ale Ukrainei şi Ungariei.

După Trofeul Carpaţi, fetele se vor întoarce la echipele lor de club, dar se vor reuni din nou pe 20 noiembrie la Timişoara, în vederea pregătirii turneului final al Campionatului European, turneu ce va fi găzduit în perioada 2-17 decembrie de patru oraşe din Serbia: Belgrad, Niş, Novi Sad şi Vrsac.

Citește si...

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Liviu Andrieș după victorie cu Măgura Cisnădie

Vasile.M

Gorjencele au urcat pe locul opt după victoria cu Cisnădie

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More