Primul transfer la Dinamo

Dinamo a început seria transferurilor în vederea formării lotului pentru sezonul următor. Cel mai nou jucător cu care clubul a ajuns la o înțelegere este Ciprian Matei care a evoluat în sezonul trecut la Steaua București.

Născut în data de 24 aprilie 1989, Ciprian Matei va evolua pe postul de Opposite (Universal) și are o înălțime de  2,02m.

Timp de şase sezoane, Ciprian Matei a îmbrăcat tricoul formaţiei VCM Piatra Neamţ, de unde a plecat în străinătate. Timp de doi ani, moldoveanul a jucat în liga secundă la VB Nice (Franţa), alături de Dan Borota. A mai evoluat la Zalău în sezonul 2015-2016, an în care Volei Municipal a încheiat pe locul al doilea, an în care  a câștigat și Cupa României, după care a jucat un campionat la Steaua. În sezonul 2018-2019 a revenit la Zalău după care a jucat timp de un an la Arcada Galaţi. A urmat trei sezoane pentru Steaua, echipă care a încheiat campionatul pe locul al doilea.


Dinamo s-a clasat pe locul 4 după ce a pierdut cu 1-3 la general  duelul cu  SCM Craiova.

Citește si...

Câștigătoarea EURO 2024 va încasa 8 milioane de euro

Ionuț Popa

Toate reacțiile după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024!

Redacția

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Mircea M

Rezultatele de vineri la Campionatul Mondial

Mircea M

Azi aflăm grupa României la Euro 2024

Szabi R

Florentin Pera: România a fost echipa mai bună

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More