Programul Ligii Naţionale de handbal, modificat

Programul Ligii Naţionale feminine de handbal va suferi modificări în următoarele patru etape faţă de programul iniţial datorită competiţiilor internaţionale în care sunt angrenate patru echipe de club, dar şi echipa naţională.

Programul Ligii Naţionale de handbal, modificatPotrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Handbal, programul etapelor a VI-a, a VII-a, a VIII-a şi a IX-a vor suferi modificări. Având în vedere programul de pregătire al Lotului naţional de senioare pentru Campionatul European găzduit de Serbia în luna decembrie, cât şi participarea echipelor Oltchim Râmnicu Vâlcea, Universitatea Jolidon Cluj, Handbal Club Zalău şi HC Dunărea Brăila în competiţiile europene, datele de disputare a respectivelor etape vor suferi modificări.

Jocurile din runda cu numărul 6, programate iniţial în data de 21 octombrie, se vor disputa pe parcursul a cinci zile, începând de azi, când este programat jocul dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi SCM Craiova şi până sâmbătă, 27 octombrie, când va avea loc partida dintre HC Dunărea Brăila şi HCM Roman.

Etapa a VII-a, programată iniţial duminică, 4 noiembrie, se va disputa cu trei zile mai devreme, joi, 1 noiembrie.
Tot cu trei zile mai devreme se va disputa şi runda a VIII-a, jocurile etapei respective urmând a avea loc pe 8 noiembrie, în loc de 11 noiembrie cum a fost planificat iniţial.

Ultima etapă care va suferi modificarea datei de disputare a partidelor este cea cu numărul 9. Respectiva etapă ar fi trebuit să aibă loc în data de 18 noiembrie, dar a fost amânată pentru data de 8 ianuarie 2013.

Citește si...

HC Zalău renunță la interul Andreea Bujor

Mircea M

Elena Șerban continuă încă doi ani la Dunărea Brăila

Oana B

Antrenorul de la Corona Braşov, demis

Oana B

Simone Bohme s-a despărțit de CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Florentin Pera: Trofeul Carpaţi, o oportunitate pentru a ne edifica în privinţa lotului pentru Mondial

Ionuț Popa

Ultimatum pentru Adrian Vasile: Turneul Final sau pleacă de la CSM București!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More