Pseudonimul „Sorin Roman”, a revenit în spațiul public

Acțiunile de hărțuire a persoanei din spatele pseudonimului „Sorin Roman”, continuă prin postările sale în spațiul public, pe grupul „Volei România”.

Un jurnalist al redacției noastre a relatat că a fost și este hărțuit mereu pe paginile de socializare de acesta. În urma acestora, ne permitem, să vă readucem la cunoștință cine este acest personaj nociv.

Un bărbat care l-a făcut „derbedeu” pe primarul din Blaj şi l-a jignit pe fostul preşedintele FR Volei, condamnat la plata unor daune morale de 90.000 lei. 

Acesta a crezut că i se permite orice, cu oricine și oricât!

Judecătoria Iași a subliniat că demnitatea oamenilor, performanțele unui sportiv și munca unui club nu pot fi călcate în picioare la nesfârșit, în numele unui pseudojurnalism sportiv sau a unei false libertăți de exprimare duse la extrem, de o persoană ascunsă în spatele unui pseudonim!

Pseudonimul „Sorin Roman”, a fost condamnat, la finalul anului 2020, în primă instanță, la plata unor despăgubiri în valoare de 90.000 lei – daune morale, în favoarea reclamanților Vișan Gheorghe, Cardoș Horia și Rotar Gheorghe Valentin.

După aproape doi ani de proces, Judecătoria Iași a făcut dreptate, iar prin sentința pronunțată a arătat că nimeni nu poate profera jigniri, acuzații mincinoase sau amenințări pe o rețea de socializare, ascuzându-se în spatele unui pseudonim, fără ca aceste acțiuni să nu fie sancționate de instanța de judecată!


Hărțuirea online este un fenomen complex ce se realizează în mediul virtual cu ajutorul tehnologiilor și serviciilor electronice de comunicare. Ceea ce face ca hărţuirea online sa fie şi mai periculoasă este faptul că odată Informaţiile deranjante despre tine, postate pe Internet, acestea sunt foarte greu de eliminat definitiv pentru că mereu altcineva s-ar putea să le copie și posteze altundeva iar ritmul multiplicării acestor postări este şi mai mare decât în viaţa reală.

Să fie hărţuit i se poate întâmpla oricui și oricând.


Au trecut doi ani de când am preluat acest site de sport care a fost lansat în anul 2011 și am decis să continuăm cu materiale sportive, în special handbal și volei.

Citește si...

CSO Voluntari s-a calificat în sferturile Cupei Challenge

Redacția

Reacția FRH după ce România a pierdut cu Danemarca

Redacția

Președintele Dunării Brăila, sancționat de Comisia Centrală de Disciplină

Redacția

Florentin Pera după înfrângerea cu Danemarca

Mircea M

România, învinsă de Danemarca cu 39-23

Mircea M

CSM Bucureşti, eliminată din Cupa Challenge după ”setul de aur”

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More