Pustai, Trebuie sa fim mai concentrati!

Pandurii au pus capaƒt infrangerilor s™i au prelungit seria neagra a campioanei CFR Cluj, prin victoria obt›inutaƒ cu scorul de 3-2 pe terenul campioanei en-titre.

pustai foto digi sportAntrenorul gorjenilor, Cristian Pustai, s-a araƒtat mult›umit de succesul din Gruia, dar s™i-a atent›ionat elevii cu privire la us™urint›a cu care rateazaƒ ocaziile clare de gol. Tehnicianul le-a transmis fotbalis™tilor caƒ trebuie sa fie mai concentrat›i s™i mai pragmatici in fat›a port›ii, fiindcaƒ rateazaƒ prea mult, lucru care i-a costat, in alte jocuri.

„Maƒ bucur caƒ am incheiat seria neagra, fiindca, in momentul in care iti dores™ti sa ajungi in Europa, trebuie saƒ pierzi cat mai put›in. Pierdusem deja douaƒ jocuri consecutive, chiar daca ne gandim caƒ puteam obt›ine mai mult. Echipa campionanaƒ venea dupaƒ o revenire, fiindcaƒ la Ploies™ti au jucat foarte bine in ultimele 30 de minute, cand au reus™it saƒ s™i inscrie, iar la jocul cu Dinamo au arsƒtat foarte bine”, a declarat pentru Digi Sport Cristian Pustai, la finalul meciului CFR Cluj – Pandurii Targu Jiu 2-3.

„Era foarte greu ca o campioanaƒ saƒ piardaƒ douaƒ meciuri pe teren propriu la rand, dar am intrat bine in joc s™i am condus la pauzaƒ cu 1-0. Ratam foarte mult s™i ar fi cazul saƒ fim mai concentrat›i s™i mai pragmatici. Repriza a doua a inceput sub dominarea gazdelor s™i a venit lovitura liberaƒ din care au egalat. Pana la urmaƒ, am beneficiat s™i de o superioritate numericaƒ s™i l-am trimis in teren s™i pe tanarul Alexandru Dan, care a debutat in Liga 1. Am araƒtat ca o echipa harnicaƒ”, a incheiat tehnicianul gorjenilor.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More