Radut intre Pandurii sau Steaua ?

Mijlocasul Mihai Radut este imprumutat un an de la Steaua, insa nu sŸtie unde va continua din sezonul viitor. 

radutRadut a marcat 5 goluri in acest sezon pentru Pandurii si este tentat de o aventuraƒ cu Pandurii in Europa League, dar sŸi de una cu Steaua in Liga Campionilor. Evolutia sa pare in scaƒdere de forma in acest retur, fiind rezervaƒ la meciul cu IasŸi sŸi evoluand foarte slab in GiulesŸti.

Reporter: Mihai, te-ai uitat la meciurile nationalei?

Mihai Raƒdut:Normal caƒ m-am uitat. Au avut sŸi momente bune sŸi cred caƒ important e caƒ au pastrat sŸi sŸanse de calificare, saƒ ajunga la baraj.

Rep.:Ti-ai fi dorit saƒ-l vezi mai mult pe Maxim pe teren?

M.R.: Da, as fi vrut. A fost colegul nostru, prietenul nostru. Ne-am fi bucurat cu totii dacaƒ ar fi jucat mai mult, dar e alegerea selectionerului. Speraƒm saƒ facaƒ partide bune cu Ungaria si Turcia sŸi sa ajungsƒ la baraj.

Rep.:Tu te gandestti la natonalaƒ ? S-a vsƒzut caƒ sŸi de la Pandurii se ajunge acolo…

M.R.: Da, se ajunge, oricine se gandesŸte. Dar cred ca important e acum ce fac la Pandurii in acest retur, saƒ ne paƒstraƒm acolo in frunte.

Rep.:Urmeazaƒ o serie de foc pentru voi, cu Petrolul, CFR sŸi Dinamo, vaƒ consolidati locul de Europa?

M.R.:Da, dacaƒ trecem cu bine de aceastaƒ serie, ne consolidam locul 3. Speram saƒ obtinem cat mai multe puncte.

Rep.: Poate face fata Pandurii in Europa League?

M.R.:Vaƒ dati seama, eu sunt subiectiv (n.r. rade)… Eu zic ca da, am demonstrat sŸi in tur caƒ ne putem mentine acolo in fataƒ. Nu sŸtiu dacaƒ chiar putem face fataƒ sau dacaƒ avem echipa de Europa, dar suntem cu siguranta in  primele 4-5 echipe din campionat.

Rep.:IŽn grupele Europa League cu Pandurii sau in grupele Ligii cu Steaua, unde o sa joci la anul?

M.R.: Nu stiu…mie imi expira la varaƒ contractul cu Pandurii sŸi mai am 2 ani cu Steaua. Mi-ar plaƒcea ambele variante, dacaƒ voi fi intr-o parte sau alta raƒmane de vaƒzut.

Rep.: Pentru Dinamo nu e asŸa tentant locul 3, spun caƒ trebuie saƒ joace 4 tururi preliminare in Europa, pentru voi e tentant?

M.R.: Pentru Pandurii cred caƒ este foarte important saƒ termine pe locul 3. Dinamo este un club cu traditie, un club mare, probabil nu i-ar avantaja. Dar cred caƒ dacaƒ vor termina pe 3 se vor bucura, nu cred caƒ nu vor saƒ termine pe 3 ca saƒ nu joace 4 tururi preliminare.

Rep.: Aveti jucatori la final de contract, ar trebui ei pastrati?

M.R.: Eu cred caƒ da, ar trebui sa li se prelungeascacontractele. Eu sunt doar de un an aici, ei sunt de mai mult timp impreuna sŸi au avut un joc foarte bun. Cred caƒ sa aduci jucaƒtori de valoarea lor ar costa mai mult decat contractele lor.

Cota de piaata a lui Radut, este de 1,3 milioane de euro,mijlocasul in varsta de 23 de ani imprumutat pana in vara de Pandurii de la Steaua

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More