Răduţ nu mai vine la Pandurii Răduţ nu mai vine la Pandurii mihai radut

Răduţ nu mai vine la Pandurii

Echipa gorjeana la transferat pe Eric la arabi şi nu au adus încă un jucător în locul brazilianului.

mihai radut Răduţ nu mai vine la Pandurii Răduţ nu mai vine la Pandurii mihai radut 300x279Conducerea clubului  vorbeau ca vor s-a  il aduca de la Steaua pe Mihai Răduţ, ba chiar toate părţile păreau să fie de acord, dar mijlocaşul a plecat cu Steaua şi în al doilea cantonament spaniol iar şansele unei tranzacţii scad pe zi ce trece. „Răduț este prima sau a doua schimbare la Steaua. Din moment ce l-au luat și în al doilea stagiu, cred că ne cam luăm gândul de la Răduț”, a spus Eugen Pîrvulescu.

Pandurii au un jucător de profilul lui Eric în lot. Este vorba de Cornel Predescu, dar acesta abia a reluat antrenamentele uşoare după o accidentare ce îl ţine pe tuşă încă din vară. Pandurii nu prea mizează pe Predescu în retur şi au un alt plan pentru el. „Perioada de transferuri nu s-a încheiat. Am discutat cu el, ar fi ideal să joace şi la o echipă de Divizia B. Ar fi o variantă Gloria Bistriţa, a mai jucat acolo. Ar fi un împrumut pentru acest retur de campionat, perioadă în care Cornel are nevoie de meciuri în picioare”, a mai spus Pîrvulescu.

Sportul unește oamenii – Cadoria Răduţ nu mai vine la Pandurii Răduţ nu mai vine la Pandurii Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri 1024x154
Sportul înseamnă sanatate Răduţ nu mai vine la Pandurii Răduţ nu mai vine la Pandurii sport proiect logo pt link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *