Raluca Olaru, finalistă la Eilat (Israel) în probele de simplu şi dublu

Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru va juca ambele finale, simplu şi dublu, la turneul ITF de la Eilat (Israel), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari.

Raluca Olaru, finalistă la Eilat (Israel) în probele de simplu şi dubluOlaru, care a venit din calificări (6-0, 6-0 cu Daniela Vita/Israel), le-a învins pe tabloul de simplu pe rusoaicele Anastasia Şcerbakova, cu 6-0, 6-1 în primul tur, şi Polina Leikina, cu 6-4, 6-1 în optimi, în sferturi a profitat de abandonul belarusei Alekandra Sasnovici, la scorul de 6-0, 3-0, iar în semifinale a dispus cu 7-5, 6-4 de ucraineanca Valentina Ivahnenko (N. 3).

Olaru, a doua favorită, va juca în finală cu rusoaica Ala Kudriavţeva (N. 1), nimeni alta decât partenera sa din proba de dublu. Kudriavţeva şi Olaru, principalele favorite ale probei de dublu, au dispus în semifinale de cuplul Valentina Ivahnenko (Ucraina)/Maia Kaţitadze (Rusia), cu 3-6, 6-3, 10-3, urmând să joace în ultimul act cu perechea Ilona Kremen (Belarus)/ Pemra Ozgen (Turcia/N. 3).

Sursa: Agerpres

 

Citește si...

Simona Halep, suspendată patru ani pentru DOPAJ

Oana B

Agenţia Naţională Anti-Doping anunţă că nu se pronunţă în cazul Simonei Halep

Redacția

George Cosac: În 2022 am lucrat strict pe funcţia de avarie

Szabi R

Halep a confirmat despărţirea de Toni Iuruc

Szabi R

Horia Tecău s-a retras din activitatea sportivă

Redacția

Polonia – România 4-0, după disputarea meciului de dublu

Szabi R

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More