Ramona Farcău la CS Dinamo

Proiectul CS Dinamo la handbal feminin începe să se contureze frumos. Înscrisă în liga a doua (Divizia A), echipa s-a întărit joi cu un nume important al handbalului feminin românesc. Ramona Farcău (37 de ani / extremă universală) a semnat un contract pe doi ani cu CS Dinamo. Într-o carieră întinsă pe aproape 20 de ani, Ramona a jucat la numai patru echipe (Zalău, Oltchim, Brăila și Ploiești). Experiența și valoarea ei vor ajuta echipa să-și îndeplinească principalul obiectiv, promovarea în Liga Naționala

Ramona Farcău: “Proiectul Dinamo a apărut într-un moment în care trebuia să fac o alegere, în urma evenimentelor de la CSM Ploiești. Am ales propunerea venită din partea conducerii clubului Dinamo atât din motive de ordin personal, cât și datorită unor argumente de ordin sportiv. Mi-am dorit să rămân acasă, în București, și am fost încântataă de ideea de a lucra sub aceleași culori cu iubitul meu, care este psihologul echipei de fotbal Dinamo și, mai ales, pentru a evita conflictele în familie, pe teme sportive… Dinamo este un brand, care a produs performanță și, chiar dacă pornim de jos, consider că este un proiect care are șanse mari de reușită. Pentru mine este o situație inedită faptul că voi juca în Divizia A, dar o privesc ca pe o provocare, propunându-mi să contribui la promovarea echipei în Liga Națională. Am fost impresionată de publicul dinamovist și îi așteptăm să vină și alături de noi, să ne susțină”.

Ramona Farcău s-a născut pe 14 iulie 1979 și a debutat de tânără la prima reprezentativă, pentru care a marcat 675 de goluri, în 207 meciuri disputate. Cea mai importantă realizare personală în tricoul primei reprezentative este câștigarea trofeului de golgeter la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, unde a marcat 56 de goluri. Cu echipa de club, Ramona are în palmares titluri naționale cu Zalău și cu Oltchim Rm. Vâlcea, precum și o cupă europeană (Cupa Cupelor), cucerită cu Oltchim.

[][/]

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.