ianuarie 28, 2023
Liga Florilor

Rapid a transferat-o pe Estavana Polman

Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti a anunţat, marţi, transferul jucătoarei Estavana Polman, campioană mondială în 2019 cu naţionala Olandei.

„MVP-ul Campionatului Mondial din 2019, Estavana Polman, este noul transfer de marcă al echipei noastre. Coordonatorul de joc, în vârstă de 30 de ani, a înscris peste 540 de goluri în cele 144 de selecţii la echipa naţională a Olandei. Bine ai venit în Familia Rapid, Estavana!”, a anunţat clubul Rapid pe pagina oficială de Facebook.

Estavana Polman are în palmares o medalie de aur cu naţionala Olandei la CM din 2019, din Japonia, una de argint în 2015 (Danemarca) şi una de bronz, în 2017 (Germania). De asemenea, la Campionatul European, Polman a cucerit medalia de argint în 2016 (Suedia) şi medalia de bronz în 2018 (Franţa). În campionatul Danemarcei, olandeza are trei titluri de campioană, în 2016, 2019 şi 2020.

Jucătoarea olandeză a fost legitimată în cariera sa la echipele daneze Sonderjysk Elitesport (2011-2013), Team Esbjerg (2013-2022), iar din acest an a jucat pentru Nykobing Falster Handboldklub.

De-a lungul carierei a primit titlul de golghetera campionatului danez în trei ani, cel mai bun inter stânga în liga daneză în 2019 şi cel mai bun coordonator de joc la Campionatul Mondial din 2019.

Săptămâna trecut, campioana României anunţase transferul internaţionalei sârbe Andjela Janjusevic (inter dreapta), de la Siofok KC.

Citește si...

Claudia Constantinescu în topul marcatoarelor

C. Sabău

Patru jucătoare și-au prelungit contractele cu SCM Rm.Vâlcea

Redacția

Ida-Marie Dahl la Gloria Bistrița!

Redacția

Minaur surclasată de SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Minaur încheie turul pe teren propriu

Redacția

Gorjencele învinse la Brăila

Redacția

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More