ianuarie 28, 2023
Cupele EuropeneUltima ORĂ

Rapid învinsă în Liga Campionilor. Carlos Viver: Am demonstrat încă o dată că echipa noastră se poate lupta cu orice adversar

Rapid a fost învinsă la Budapesta de Gyori Audi ETO KC, cu scorul de 32-30 (18-15), sâmbătă seara, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României învinsă după patru victorii şi două egaluri în Liga Campionilor.

Rapid a fost în urma multiplei campioane a Europei pe tot parcursul meciului, la pauză gazdele aveau un avans de trei goluri pe tabelă, 18-15. În repriza secundă, Gyor s-a desprins la şapte goluri (27-20) la un moment dat, însă în min. 56 diferenţa era de un singur gol în favoarea echipei maghiare, 29-28, care apoi a înscris două goluri consecutive şi s-a impus în cele din urmă cu 32-30.

„Cred că a fost un meci decis pe final prin câteva detalii. În a doua parte a jocului le-am oferit șansa să se desprindă la 5 goluri cred, iar acest lucru te costă scump când joci cu o echipă ca Gyor. Dar am demonstrat încă o dată că echipa noastră de 2 ani de zile are mult curaj și se poate lupta cu orice adversar. ” a declarat Carlos Viver pentru pagina oficială a clubului giuleștean.

Rapid va juca pe 11 decembrie revanşa cu Gyor, la Bucureşti.

Clasament
1. Gyori Audi ETO KC 12 puncte
2. Metz Handball 11
3. Team Esbjerg 10
4. CS Rapid Bucureşti 10
5. Buducnost 7
6. Storhamar Handball Elite 4
7. Kastamonu Belediyesi GSK 2
8. Lokomotiva Zagreb 0

Citește si...

Patru jucătoare și-au prelungit contractele cu SCM Rm.Vâlcea

Redacția

Echipa armatei eliminată din Cupa Challenge

Redacția

Ida-Marie Dahl la Gloria Bistrița!

Redacția

Arcada GALAȚI, eliminată din Cupa CEV

Redacția

Minaur surclasată de SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Gorjencele învinse la Brăila

Redacția

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More