Rapid, învinsă la cinci goluri de Krim Ljubljana

Rapid Bucureşti a fost învinsă de echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 29-24 (12-13), duminică, în deplasare, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a făcut o primă repriză bună, dar a evoluat slab după pauză şi a pierdut la o diferenţă de cinci goluri . Așa se întâmplă când nu te ajută arbitrajul ca si în campionatul intern, giuleștencele în scădere după înlocuirea antrenorului.

Rapid a condus cu 3-0 (min. 6), cu 9-4 (18) şi 10-5 (19), dar Krim a reuşit să înscrie cinci goluri la rând, 10-10 (26). Echipa antrenată de Kim Rasmussen a intrat cu avans minim la pauză, 13-12, dar Krim a preluat repede controlul la reluare şi s-a desprins la cinci goluri, 23-18 (50). Echipa slovenă a avut şi şase goluri avans, 28-22 (56), iar finalul a fost unul aprins, cu două ratări semnate de Jovanka Radicevic (una de la 7 metri), dar şi o bară a Rapidului, pentru ca echipa din Ljubljana să înscrie ultimul gol al întâlnirii.

Orlane Kanor a marcat 5 goluri pentru Rapid, Eliza Buceschi 4, Alicia Fernandez Fraga 4, Sorina Grozav 3, Estavana Polman 3, Jennifer Gutierrez Bermejo 2, Danila Jose Carlos Azenaide 2, Lorena Ostase 1.

Ivana Kapitanovic a apărat 5 aruncări (33,33%), iar Diana Ciucă 2 (15,38%).

Pentru Krim au înscris Jovanka Radicevic 8 goluri, Tjasa Stanko 8, Daria Dmitrieva 4, Sanja Radosavljevic 4, Barbara Lazovic 2, Natasa Ljepoja 1, Aleksandra Rosiak 1, Maja Svetik 1.

Portarul brazilian Barbara Elisabeth Arenhart a avut o prestaţie remarcabilă, cu 18 mingi parate (47,37%), în timp ce Jovana Risovic a apărat 3 (42,86%).

Returul se va juca pe 26 martie, la Bucureşti.

Citește si...

Filip Constantin revine în giulești

Mircea M

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More