Rapid nu a primit licenta pentru editia viitoare a ligii 1

PresŸedintele al gruparii FC Rapid, Ion Taban, a declarat pentru mediafax caƒ membrii Comisiei de Apel a Sistemului National de Licentiere nu au acordat grupaƒrii din giulesti licenta pentru editia viitoare a Ligii I .

fc-rapid-Am primit o adresaƒ din partea Comisiei acum cateva minute in care ne comunica faptul ca ne-au respins cererea de acordare a licentei. Practic, din ce spun dansii aici, s-a paƒstrat hotararea instantei de fond. Este o decizie nedreaptaƒ, inseamna caƒ nu s-a inteles nimic”, a spus, pentru MEDIAFAX, Ion Taban.

Oficialul rapidist a mentionat ca membrii Sistemului National de Licentiere nu concep faptul caƒ datoriile clubului caƒtre jucaƒtori se pot reduce conform legii insolventei. „Nici nu stiu ce saƒ mai zic, daca  merg intr-o directie total gresitaƒ. Eu nu inteleg cum nisŸte oameni care sunt specialisti nu concep caƒ acele datorii caƒtre jucatori se pot reduce conform legii insolventei. Clubul este in insolventaƒ, iar prevederile acelei legi trebuiau aplicate”, a mentionat presŸedintele CA al grupaƒrii giulesŸtene.

Ion Taban a adaƒugat caƒ decizia de a ataca hotararea Comisiei de Apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va apartine proprietarului clubului, George Copos. „Urmaƒtorul pas este TAS-ul. Vom discuta sŸi noi cu avocatii, va fi o decizie a proprietarului clubului. La TAS se poate merge in urmaƒtoarele 21 de zile. Dar este trist caƒ un club ca Rapid staƒ la mana unor oameni care nu inteleg cum se coreleazaƒ o lege a insolventei cu reglementaƒrile sportive privind acordarea licentei”, a mai afirmat Ion Taban.

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More