miercuri, august 10, 2022

Rapid şi CSM şi-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

by Mircea M

Campioana României, CS Rapid a fost repartizată în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, vineri, la tragerea la sorţi de la Viena, în timp ce multinaționala CSM Bucureşti va evolua în Grupa A.

Campioana României, Rapid, este în grupă cu Gyori Audi ETO KC, multiplă câştigătoare a competiţiei şi finalista ediţiei trecute, dar şi cu alte două participante la turneul Final Four din mai, Metz Handball şi Team Esbjerg.

Prima etapă din noua ediția a EHF Champions League se va disputa pe 10 septembrie 2022. Primele două locuri din fiecare grupă asigură biletele pentru sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 merg în play-off.

Antrenorul echipei CSM București, Adrian Vasile, a declarat, imediat după tragerea la sorți:

Champions League este cea mai importantă competiție, așa că orice tragere la sorți este echilibrată. Avem o mare dorință, de a ajunge în Final 4. Până acolo trebuie să depunem multă muncă și să dăm dovadă de ambiție, echilibru și caracter!

Așa arată cele două grupe ale Ligii Campionilor ediția 2022-2023:

Grupa A

 1. Odense Handbold
 2. Vipers Kristiansand
 3. Krim Ljublijana
 4. SG BBM Bietigheim
 5. Brest Bretagne Handball
 6. FTC-Rail Cargo Hungaria
 7. DHK Banik Most
 8. CSM București

Grupa B

 1. Gyor Audi ETO
 2. Metz Handball

CS Rapid 

 1. Buducnost BEMAX
 2. Storhamar Handball
 3. Team Esbjerg
 4. Kastamonu GSK
 5. HC Lokomotiva Zagreb

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii