Razvan Burleanu asteptat la Zalau!

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal Răzvan Burleanu va fi prezent marţi la Primăria Municipiului Zalău, unde se vor discuta cu autorităţile locale despre amenajarea unui teren de fotbal de mari dimensiuni.

Preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou a spus în cadrul conferinței care prefateaza „Cupa Viitorul”, ca președintele FRF va fi însoțit de mai multe persoane din staff-ul Federaţiei.

Şeful fotbalului românesc va fi prezent marţi la Zalău pentru a discuta cu autorităţile locale despre construirea unui teren sintetic de dimensiuni mari în oraşul de la poalele Meseşului, urmând ca această investiţie, să fie susținută cu 200.000 de euro, de către FRF, urmând ca autorităţile locale să găsească zona necesară acestei investiții.


” Am deschis acest turneu acum sapte ani  si uite că s-a ajuns la ediţia a XII-a, iar acest lucru este îmbucurător că CS Viitorul continuă această tradiţie.Sunt convins că toate echipele care vor veni se vor simţi bine la Zaalau, sunt 3 zile de fotbal şi o sărbătoare a fotbalului juvenil in judetul salaj. Cu aceasta ocazie va fi prezent şi domnul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, care va participa marţi de la ora 12.30, la sediul Primăriei Zalău la o discutie cu oficialităţile locale. Cred ca si dansul va veni la baza sportivă de la Hereclean. Pe lângă domnul preşedinte si-a anuntat prezenta secretarul general, Gabriel Bodescu, domnul Ion Geolgău – noul manager al Departamentului Scouting din cadrul FRF, dar şi noul preşedinte de la copii şi juniori  Felix Grigore”, a declarat preşedintele Daniel Sabou.

[themeum_category category=”istoria-sportului” layout=”carousel” title=”Istoria sportului” maxpost=”9″]

Citește si...

Brazilia, eliminată de la Copa America

Redacția

Răzvan Burleanu: Vom comunica viitorul lui Edward Iordănescu

Oana B

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Redacția

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More