Răzvan Burleanu: “Christoph Daum continuă ca selecționer până la finalul mandatului”

La finalul ședinței de Comitet Executiv de astăzi, 31 iulie 2017, președintele Răzvan Burleanu a discutat despre situația selecționerului primei reprezentative, informează site-ul oficial al FRF.

Christoph Daum a prezentat în ultima ședință a Comisiei Tehnice FRF un raport de activitate care vizează atât parcursul sportiv al echipei naționale, cât și celelalte proiecte în care a fost implicat staff-ul tehnic al tricolorilor: noile modalități de scouting, reformarea zonei medicale, formatul de colaboare în premieră cu reprezentativele de tineret și juniori, regândirea metodelor de pregătire și a filozofiei de antrenament.

Selecționerul a prezentat acest raport și astăzi, în cadrul ședinței de Comitet Executiv. La final, președintele Răzvan Burleanu a declarat: 

“Concluziile Comisiei Tehnice, care ne-au fost comunicate astăzi de Mihai Stoichiță, Directorul Tehnic FRF, sunt că avem premisele de a spera la performanțe mult mai bune. Nu s-a pus astăzi problema demiterii selecționerului. Ca să eliminăm orice speculații, va continua până la finalul mandatului, adică până la finele acestor preliminarii. Apoi vom avea un nou raport și vom stabili oportunitatea de a continua acest proiect în această formulă“.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.