Romania a invins Croatia 34-31 si va juca pentru locul 5 la Euro U17

Reprezentativa de handbal feminin sub 17 ani a României a învins Croația în semifinalele playoff-ului pentru locul 5 la Campionatul European organizat în Polonia.

ROMANIA – CROATIA 34:31 (17:12)

Romania u17Într-un meci disputat la Gdynia, România a trecut cu 34-31 (17-12) de Croația, la capătul unui meci în care elevele lui Constantin Dincă s-au apărat agresiv și au marcat des de la linia de 9 metri.

Doar relaxarea de pe final de meci a permis croatelor să mai reducă din handicap, jocul româncelor fiind în general unul solid, odată cu preluarea conducerii pe tabela, din minutul 7.

”Aș dori să felicit Croația și, de asemenea, echipa mea pentru ambițiile și modul în care au respectat tactica, antrenorii si adversarii. Astăzi am fost o adevarata echipa de la portari la orice alt jucător. Mă bucur că suntem in lupta pentru locul 5-6  si sper că în ultimul meci de la acest campionat, vom avea, de asemenea, echipă foarte bună și în cele din urmă, vom sărbători. Încă o dată, vreau să felicit jucatoarele” a declarat la finalul meciului Constantin Dinca

”Vreau să spun că sunt foarte mandra de jocul pe care l-am facut azi si mă bucur că am câștigat și am reușit să fim în grupul celor mai bune 6 echipe. Cred că am jucat foarte bine în atac și apărare. Acest joc a fost exact așa cum ne-am propus sa fie” a declarat Alina Ilie

Romania: Ion, Vartic, Bontea, Abed Kader 4, Voina, Andrei 4, Dindiligan 1, Craiu, Onicas 1, Ilie 11, Vasiliu, Rosca, Laszlo 10, Corban 3, Curment, Carasol.

Croatia: Krmpotic, Sertic, Hren – Zadravec 1, Posavec P. 3, Posavec S. 10, Galetic 3, Senvald, Mikolic 2, Vlasic 1, Kalaus D. 4, Zagorscak, Kalaus L. 2, Prevendar 1, Mamic 1, Klaric 3.

Astfel, România va juca pentru locul 5 la Europene, urmând a întâlni Norvegia sau Muntenegru, cel mai probabil pe cea dintâi.

Citește si...

Constantin Din: Mi se cere demisia, dar lucrurile s-au îmbunătăţit în handbal

Mircea M

Victorie care aduce liniște pentru Minaur

C. Sabău

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More