România câștigă primul meci din preliminariile EURO 2020

România a învins clar reprezentativa Insulelor Feroe, scor 4-1, după un meci excelent făcut de tricolori.

Prima repriză a fost una foarte bună, cu jucătorii lui Cosmin Contra marcând de trei ori în șapte minute. Scorul a fost deschis de Ciprian Deac, în timp ce Claudiu Keșeru a reușit o “dublă”, mutările câștigătoare ale lui Contra în primul 11 față de partida de la Stockholm.

Tot în prima repriză oaspeții au reușit golul de onoare, prin Davidsen, dintr-o lovitură de la 11 metri ușor acordată de arbitrul turc Halil Umut Meler.

Selecționerul a mutat ofensiv la pauză, Ianis Hagi în locul lui Benzar, iar echipa noastră a continuat să pună presiune pe feroezi. Pușcaș a reușit golul partidei, șut perfect din afara careului de 16 metri, fără nicio șansă pentru portarul Nielsen.

Tricolori vor juca următorul meci cu Norvegia în deplasare, pe 7 iunie.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciuri în zilele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020. Dacă se califică, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV