duminică, iunie 26, 2022

România învinge Albania în trei seturi

by Redacția
FOTO CEV

Selecționata masculină de volei a României a învins Albania cu scorul de 3-0 (25-18, 25-19, 25-22), duminică, la Galaţi, în ultimul meci din Grupa B a competiţiei Silver League.

Tricolorii, au obţinut victoria după o oră şi 13 minute.

România s-a calificat la turneul Final Four al Silver League, care va avea loc în perioada 18 – 19 iunie, în Ungaria. Alături de echipa gazdă şi de România vor mai participa Finlanda şi Macedonia de Nord.

Rareş Bălean a fost cel mai bun jucător al echipei României, cu 12 puncte, iar de la albanezi s-a remarcat Anton Qafarena.

În clasamentul final al grupei, pe primul loc s-a clasat România, cu 5 victorii (14 puncte), urmată de Macedonia de Nord, 3 victorii (10 puncte, 13-10 setaveraj), Albania, 3 victorii (10 puncte, 12-11), Bosnia, 1 victorie (2 puncte).

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii