marți, august 16, 2022

România, învinsă de Croaţia în grupele principale

by Redacția
FOTO: Stanko Gruden / kolektiffimages

Selecționata feminină de handbal a României a fost învinsă de Croaţia, cu 25-20 (14-10), joi seara, la Kolding, în primul său meci din Grupa principală II a Campionatului European ce se dispută în Danemarca.

Tricolorele au făcut unul dintre cele mai slabe jocuri şi s-au văzut învinse la toate capitolele de către o echipă care a găsit mijloacele pentru a câştiga.

Chiar dacă evoluția lor nu au fost la fel de spectaculoasă ca în meciurile din grupa preliminară, Denisa Dedu și Yuliya Dumanska rămân portarii care sunt în topul paradelor la acest campionat european. ”Sunt dezamăgită că am pierdut. Nu am făcut un meci bun. Sunt tristă, sper ca în următoarele meciuri să ne adunăm și să jucăm mai bine”.

România va juca următorul meci pe 14 decembrie, contra Ungariei.

FOTO: Stanko Gruden / kolektiffimages

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii