duminică, iunie 26, 2022

România, la prima înfrângere în Liga Europeană de argint (Silver League)

by C. Sabău
FOTO CEV

Selecționata masculină de volei a României a fost învinsă de Macedonia de Nord, cu scorul de 3-1 (25-21, 22-25, 25-19, 25-22), miercuri seara, la Skopje, într-un meci din Grupa B a competiţiei Silver League.

Tricolorii au pierdut primul lor meci, după o oră şi 46 de minute.

Cei mai buni jucători din echipa României au fost Alexandru Raţă, cu 18 puncte, şi Robert-Adrian Aciobăniţei, cu 15 puncte.

De la gazde s-au remarcat Nikola Gjorgiev, cu 25 de puncte, Filip Madjunkov, cu 13 puncte, Stojan Iliev, 12 puncte, Filip Savovski, 11 puncte.

România conduce în clasamentul grupei, cu 4 victorii (11 puncte), urmată de Albania, 3 victorii (10 p), Macedonia de Nord, 2 victorii (7 p), Bosnia-Herţegovina, 1 victorie (2 p).

Ultimele meciuri vor avea loc pe 11 iunie, Bosnia – Macedonia de Nord, respectiv 12 iunie, România – Albania (la Galaţi).

România este deja calificată la turneul Final Four al competiţiei, care va avea loc în Ungaria, pe 18 şi 19 iunie.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii