duminică, iunie 26, 2022

România s-a calificat în finala Silver League

by Redacția
FOTO CEV

Selecționata masculină de volei a României s-a calificat în finala competiţiei Ligii Europene deargint (Silver League), după ce a învins echipa Ungariei, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-20), sâmbătă, în semifinala jucată la Budapesta.

România a obţinut victoria după o oră şi 20 de minute şi vor întâlni în finala de duminică echipa Finlandei, victorioasă cu 3-1 în faţa Macedoniei de Nord în cealaltă semifinală.

Mircea Peta, cu 14 puncte, a fost cel mai bun realizator al echipei antrenate de Sergiu Stancu, iar Bala şi Alexandru Raţă au contribuit cu câte 10 puncte fiecare.

De la gazde s-au remarcat Peter Blazsovics (12 puncte) şi Krisztian Padar (10).

Duminică, la Budapesta, se vor juca finala mică, între Macedonia de Nord şi Ungaria (17:00) şi finala România – Finlanda (20:00).

Câştigătoarea turneului Final va promova în Golden League şi va fi recompensată cu un premiu de 50.000 de euro.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii