România – Slovenia, în finala Ligii Europene de Argint

Selecționata feminină de volei a României s-a calificat în finala Ligii Europene de Argint după ce s-a impus în trei seturi în fața reprezentativei Ciprului în ultimul meci din Grupa A.

România – Georgia 3-0 (25:15, 25:11, 27:25)

Tricolorele, calificate la Campionatul European, au obţinut victoria după 69 de minute de joc câștigând astfel Grupa A.

Ariana Pîrv a fost cea mai bună tricoloră, cu 15 puncte reușite, alături de Rodica Buterez, 14 puncte, în timp ce de la gazde s-au remarcat Georgia Stavrinides, 9 puncte, şi Manolina Konstantinou, 8 puncte.

România a terminat Grupa A pe primul loc cu 16 puncte, fiind urmată de Israel cu 14 puncte, Cipru 6 puncte și Georgia 0 puncte.

„Ultimul set al acestui meci a fost foarte dificil pentru noi, pentru că Cipru a jucat fără presiune, în timp ce avem nevoie de o victorie pentru a obține calificarea în finală. Ne vom concentra pe finala cu Slovenia și vom pregăti acest meci cât mai bine. Câștigarea Ligii Europene de Argint este foarte important pentru noi.” a declarat antrenorul principal al României, Luciano Pedullà.

În finala Ligii Europene de Argint, România va înfrunta câştigătoarea Grupei B, Slovenia, meciurile fiind programate pe 25 iunie la Mislinja şi pe 29 iunie, în România.

România va juca finala Ligii Europene de Argint şi la masculin, contra Greciei prima manșă fiind programată pe 26 iunie la Rentis, iar pe 30 iunie se va disputa returul la Alexandria.

Foto CEV

[themeum_category category=”fotbal” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Giovanni Caprara revine în Divizia A1

Redacția

Dinamo se impune în trei seturi la Constanța

Mircea M

Meci de volei AMÂNAT de Gripa tip A

Mircea M

Voluntari a învins campioana

Oana B

Rezultatele etapei a 13-a

Redacția

Rapid se menţine lider în Divizia A1 după cu CSO Voluntari

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More