Rudi Stănescu este noul antrenor cu portarii al echipei naționale

În vârstă de 44 de ani, Rudi Stănescu este noul antrenor cu portarii al echipei naționale de handbal masculin. Până acum, Rudi a fost alături de echipele naționale de cadeți, juniori și tineret, iar acum va antrena portarii lotului de seniori.

Noua echipă a României este formată din:

  • George Buricea- antrenor principal
  • Ionuț Georgescu- antrenor secund
  • Rudi Stănescu- antrenor cu portarii

,,Sunt onorat și în același timp nerăbdător pentru această nouă etapă care începe pentru mine în cariera mea de antrenor. Întotdeauna am venit trup și suflet pentru tricolor la echipa națională, ca jucător, iar acum o voi face din postura de antrenor. Sunt sigur că și jucătorii care vor fi convocați vor veni cu toată inima să joace pentru România. Avem jucători buni, cu experiența meciurilor internaționale și consider că avem potențialul de a crea un colectiv unit și de a ne lupta cu echipele puternice din Europa.

Este nevoie de foarte multă muncă și implicare din partea tuturor, atât a staff-ului, cât și a jucătorilor. Din experiența celor doi ani în care am fost antrenor cu portarii la loturile nationale de cadeți, juniori și tineret, pot confirma că avem generații bune care vin din urmă, jucători care pot în cațiva ani să întărească naționala.

Consider dubla cu Cehia pentru calificarea la Mondial obiectiv pe termen scurt. Nu pot decât să vă spun că baieții vor da tot ce au mai bun pe teren si vor lupta până la ultima minge.

Pe termen lung, consider că România are puterea de a reveni printre forțele lumii, însă lucrurile bune nu vin niciodată peste noapte, este nevoie de timp. Cu multă muncă, implicare și disciplină vom ajunge acolo unde ne dorim, în lumea bună a handbalului.’’ a declarat Rudi Stănescu.

Meciul România- Macedonia de Nord se va juca sâmbătă, 16 martie, ora 17.30, la Brăila, iar meciul va fi transmis de televiziunea lui pește. ProArena.

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More