S-a semnat contractul de proiectare și execuție pentru noua arenă de la Craiova

Reprezentanții Guvernului și ai Federației Române de Fotbal au participat, la stadionul “Ion Oblemenco”, împreună cu autorităților locale din Craiova, la semnarea contractului de proiectare și execuție pentru noua arenă din reședința de județ a Doljului.

Stadion nou în Bănie

Finalizarea stadionului de 30.854 de locuri, estimată a fi îndeplinită peste 17 luni, va începe cu demolarea vechii arene. Noua bază sportivă va beneficia de gazon natural, sistem de încălzire și irigare.

Reconfirmare pentru Euro 2020

Cu această ocazie, premierul Victor Ponta a reconfirmat sprijinul total acordat proiectului Euro 2020, turneu final al campionatului european la care România va fi una dintre gazde. Astfel, au fost oferite asigurări că acțiunile de îndeplinire a condițiilor necesare organizării acestui eveniment sportiv deosebit de important vor începe în cel mai scurt timp și vor fi gata în timp util. Întregul proiect de dezvoltare a infrastructurii sportive din România va cuprinde patru arene bucureștene și alte 400 de baze sportive în toate zonele țării.foto facebook

„Apreciem demersul Guvernului României în ceea ce privește acest proiect major de infrastructură sportivă, care să poată să contribuie la tot ceea ce înseamnă dezvoltarea domeniului social și promovarea valorilor comunitare. Ne uităm cu toată încrederea spre 2020 pentru organizarea Campionatului European de Fotbal, când România va putea să găzduiască patru meciuri din campionat, unde în mod sigur fără sprijinul Guvernului acest lucru nu ar fi fost posibil. Astăzi demarează o investiție extrem de importantă. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat în dezvoltarea infrastructurii în domeniul sportiv!” (Răzvan Burleanu)

“Vreau să asistăm, împreună cu președintele Federației Române de Fotbal și cu președintele Comitetului Național Olimpic la proiecte de infrastructură sportivă. Avem un mare interes pentru infrastructura sportivă și am văzut că orice țară care investește în sport, în sănătate, în educație se dezvoltă” (Victor Ponta)

“Am pus foarte mult suflet în construirea noului stadion de la Craiova. Când eram mic veneam pe acest gazon din Teleorman și vedeam aici niște oameni care ni se păreau zei, care ne umpleau inima de bucurie sau de supărare” (Liviu Dragnea)

 

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

Noi condiții de participare în competițiile de juniori organizate de FRF

Mircea M

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More