Sala Polivalentă din Bucureşti va purta numele lui Cristian Gaţu

by Redacția

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat, joi, într-o postare pe pagina de socializare, că Sala Polivalentă din Bucureşti va purta numele fostului mare handbalist Cristian Gaţu.

” Îmi doresc să redăm viața si istoria sălilor de sport. Marii campioni sunt cei care ne motivează să-i urmăm, iar numele lor trebuie să fie cunoscute, recunoscute și onorate. Mai mult decât a regăsi numele acestora în sălile de sport, trebuie să găsim acolo imagini ale lor, în momentele de glorie, din competițiile unde au strălucit. Orice copil sau tânăr care trece pragul unei săli trebuie să regăsească acolo un exemplu cu care să se identifice, care să-i insufle dorința de a reuși, să-l motiveze.

Am pornit un proiect național de redenumire a sălilor de sport și a bazelor sportive. Aproximativ 30 de structuri vor fi incluse în acest program. Pentru o parte dintre acestea s-a obținut deja acordul marilor sportivi care urmează să le dea numele:
• Sala de atletism care aparține de Direcția Județeană de Sport Bacău se va numi “Doina Melinte”
• Sala Sporturilor care aparține de Direcția Județeană de Sport Constanța se va numi “Simona Amânar”
• Sala Sporturilor Bistrița se va numi “Gabriela Szabo”
• Complexul Sportiv Național Snagov se va numi “Elisabeta Lipă”
• Sala de gimnastică din cadrul Sport Club Municipal Deva se va numi “Ecaterina Szabo”
• Sala Sporturilor care aparține de Direcția Județeană de Sport Mureș se va numi “Simon László”
• Sala Polivalentă din București se va numi “Cristian Gațu”.

Le mulțumesc acestor mari campioni pentru tot ce au făcut pentru sport și pentru că au fost de acord să transmită exemplul lor de pasiune și dedicare către generațiile viitoare! „se arată în comunicatul lui Novak.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii