Scandalul de dupa derby!

Meciul a fost urmat de o bătaie între fani, după ce un grup al dinamoviştilor a reuşit să pătrundă în peluza Stelei. De asemenea, fanii alb-roşilor au aruncat cu tot ce au avut la îndemână în jucătorii Stelei, la loviturile de colţ.

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, şi Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, au fost la un pas să se încaiere la finalul partidei de pe Arena Naţională, Dinamo-Steaua 1-2, dar scânteia scandalului îşi are originea la pauza meciului.

Schimburile dure de cuvinte între cei doi au început încă dinaintea celei de-a doua reprize, la intrarea în tunelul ce duce la vestiare, iar la finalul partidei nu a făcut decât să se reaprindă conflictul.Dinamo-Steaua-1Este pentru prima oară în istorie când una dintre rivale reuşeşte 6 victorii succesive, iar roş-albaştrii izbutesc în premieră să egaleze situaţia „la general”, din punct de vedere al victoriilor, 54 de fiecare parte (alte 45 de meciuri s-au încheiat remiză). Dinamo are avantaj la succesele din campionat, 45, faţă de 39 ale rivalei. În Cupa României, Steaua îşi domină net adversara istorică (14-8), iar în Supercupă, fiecare echipă a câştigat câte un meci. Golaverajul este de partea Stelei: 221-211, la general, şi 174-172, la partidele din campionat.

Aceasta a fost a treia victorie a lui Laurenţiu Reghecampf, ca antrenor, contra lui Dinamo (celelalte două consemnându-se în campionatul trecut), din cinci partide, în timp ce Gheorghe Mulţescu a bifat al zecelea eşec în faţa Stelei, ca antrenor, din 17 partide (nu a câştigat decât patru jocuri).

Citește si...

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Redacția

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More