SCM Craiova – HCM Baia Mare 17-31

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a jucat în această seară cu HCM Baia Mare, partida din etapa cu numărul 14 a Ligii Naționale, rezultatul partidei a fost unul mai mult decât dezamăgitor pentru Craiova 17 -31.

SCM Craiova - HCM Baia Mare 17-31Trupa lui Bogdan Burcea a încercat, după puteri, să facă față tăvălugului băimărean, însă, fără succes.

A fost 5-1 în minutul 7, 8-3 în minutul 12 și 13-9 la pauză, pentru HCM Baia Mare.

Diferența a crescut în cea de-a doua parte a meciului, astfel că, la final, echipa oaspete s-a impus cu 31-17.

HCM Baia Mare a strâns 20 de puncte și rămâne pe locul 2, imediat după Oltchim, care are 22 de puncte, dar a jucat cu două partide mai puțin.

„În această seară am avut un arbitraj care nu face cinste nici echipei din Baia – Mare și nici acestei săli. Victoria oaspeților a fost una bine meritată dar asemenea mizerii nu ar trebui să aibă loc în această sală. Mă voi asigura că acești oameni nu vor mai veni la Craiova. În momentul în care am început să fim periculoși arbitrii au luat decizii ostentative. Îmi asum responsabilitatea pentru erorile din timpul jocului, s-a văzut lipsa de concentrare a fetelor. Trebuie să muncim mai mult  și să căpătăm calitatea de jucători profesioniști”, a declarat Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova.

[matches league_id=13 mode=]

Citește si...

HC Zalău renunță la interul Andreea Bujor

Mircea M

Elena Șerban continuă încă doi ani la Dunărea Brăila

Oana B

Antrenorul de la Corona Braşov, demis

Oana B

Simone Bohme s-a despărțit de CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Florentin Pera: Trofeul Carpaţi, o oportunitate pentru a ne edifica în privinţa lotului pentru Mondial

Ionuț Popa

Ultimatum pentru Adrian Vasile: Turneul Final sau pleacă de la CSM București!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More