SCRISOARE către ce a mai rămas din HANDBALUL ROMÂNESC.

by Mircea M

Mult a fost, puțin a mai rămas până se va decide viitorul președinte al handbalului românesc. Alexandru Dedu, Constantin Din, Bogdan Voina si Maximilian Gavrilă au încercat în ultima perioadă să convingă electoratul cu drept de vot că fiecare dintre ei este mai bun decât celălalt, pentru patru ani de șefie la Federația Română de Handbal.

Fluierăm deșteptarea?

O zi până la alegeri, dar mai sunt doar câteva ore până la dineul lui DEDU, plătit din banii federației. 114 voturi aduc victoria din primul tur, dacă se prezintă la alegeri toate cele 225 de cluburi. 

Jocurile politice, promisiunile electorale, pe ultima sută de metri înaintea Adunării Generale de Alegeri la Federația Română de Handbal. Toți candidații își fac calcule pe ce voturi se pot baza. Au început, jocurile de culise.

DEZVĂLUIRI ÎNAINTE DE ALEGERILE FRH. CE ȘMECHERII S-AU FĂCUT PENTRU VOTURI

„Nu te lasa orbit de calificarea fetelor la Euro, adevaratul meci e unul pe termen lung si se joaca joi dimineata. Pentru unii incepe de miercuri seara, pentru ca fura startul ca sa aseze pomana pe platourile electorale si sa faca check-in-ul pentru delegatii pe care incearca sa ii schimbe de o saptamana si sa ii aduca la hotelul unde se vor tine alegerile.

Ce e de facut cand afli din presa ca se schimba delegatii care vor merge la vot? Un colegiu din Bucuresti e obligat sa-si trimita directoarea care nu stie nici macar numele candidatilor, iar altul din Valcea e fortat sa delege profesorul de religie pentru alegerile din 28 aprilie!!! In Resita, coordonatorul sectiei de handbal nu mai poate merge la vot pentru ca se va duce din partea clubului un alt coleg cu specializare fotbal, iar lista continua cu structuri din Bistrita, Constanta sau Timis. Vezi toate astea in presa, te inchini si ce urmeaza?

Esti pe marginea prapastiei, iar cei care te-au dus acolo se uita doar in buzunarele lor, buzunare care dau pe afara, asa cum dau si aroganta sau incompetenta acelorasi personaje. Nu te astepta ca tot ei sa-ti intinda o mana si sa te traga inapoi atunci cand vei aluneca. Nu se va intampla asta, mainile lor murdare sunt ocupate.

Daca tu trebuia sa fii la vot ca sa duci handbalul pe drumul cel bun si sa alegi schimbarea, iar acum ai aflat ca ti s-a luat acest drept, de ce nu faci nimic? Tu nu esti precum cei care prefera sa inchida ochii si sa vada doar propriul interes si binele personal pe termen scurt in schimbul binelui handbalului pe termen lung. Tu stii ca, daca alegem sa inchidem ochii acum, o sa-i inchidem de tot in viitor, pentru ca handbalul romanesc o sa dispara.

Este ultima zvacnire a lui Dedu, care refuza sa-si accepte infrangerea si incearca aceleasi tertipuri prin care a mai castigat in trecut. Atunci a fost lasat, dar acum nu mai are aceeasi putere. Se resemnase cu rezultatul de acum, insa grandomania si nesimtirea lui l-au trezit in al 12-lea ceas si nu-l pot lasa sa-si accepte infrangerea. Bunatatea si corectitudinea oamenilor din fenomen ii dau curaj si il fac sa mearga mai departe cu planul diabolic, sa calce pe cadavre si sa spere din nou la inca un mandat care va semna certificatul de deces al handbalului romanesc.

Revolta-te, ridica-te si vorbeste! N-ai idee cat de puternic esti si cat de mult conteaza cuvantul tau. Ai exemplul din Cluj, unde, in urma presiunilor, delegatul a fost schimbat la loc, iar acum la vot va ajunge persoana potrivita. Da-ti seama cat de mult conteaza votul tau si cat de departe ne poate duce de gura prapastiei. Scapa-ne si scapa-te de hoti! O sa te feliciti pentru asta si o sa poti spune ca ai contribuit la salvarea handbalului romanesc. Nu sunt vorbe mari, incearca si o sa te convingi, iar daca mai ai nevoie de motive, uita-te la ultimii 8 ani si intreaba-te daca mai vrei inca 4 la fel. Fluierul e la tine. Curaj! Elimina-l definitiv pe Dedu!

sursa Culisele Handbalului Facebook

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii