Se vrea un viitor mai bun la Energia!

Daca sezonul acesta, handbalisti gorjeni nu a putut aduce punctele Energiei in clasament , conducerea are in plan aducerea jucatorilor sub 23 de ani.

imagesConducerea clubului vrea sa faca si mai multe modificar in lot, cum de astfel mai multi jucatori sunt la final de contract, insa negocierile cu jucatorii ar putea fi demarate doar atunci cand conducerea va finaliza discutiile cu cei pe care doreste sa-i aduca pentru sezonul viitor: „Nu pot incaƒ saƒ conturez lotul pana cand nu stiu exact ce aduc din afara echipei, insa saptamana aceasta voi primi primele semnale si sper sa si semnam ceva contracte.

Deocamdata avem doua contracte semnate, iar cu alt›i doi jucatori suntem in discut›ii foarte avansate. Spun doar ca sunt doi jucaƒtori de lot nat›ional si sunt titulari la echipele lor in acest moment. Unul este in proport›ie de 95% al nostru si va semna in curand dacaƒ nimic nu intervine, iar cel de-al doilea este un jucaƒtor dorit si de Bacau si Constanta, dar pe care speram saƒ-l aducem la Targu Jiu. Port discut›ii cu aces™ti jucatori inca din pauza de iarnaƒ si sper saƒ le finalizam cat mai curand€, a declarat Andrei Maioreanu, pres™edintele sect›iei de handbal a clubului gorjean.

Fiind si vorba de tineri ce vor veni la echipa gorjeana, clubul tebuie sa obtina licienta de club profesionist de la Liga Profesionista de Handbal

€žNe gandim foarte mult la zona tanara a echipei. Avand in vedere caƒ este posibil saƒ fim obligat›i saƒ avem si o echipaƒ de tineret, vom cauta si jucaƒtori tineri, sub 23 de ani. In alta ordine de idei, am discutat si cu domnul Alexandru Dedu, pres™edintele Ligii Profesioniste de Handbal, s™i cred ca in curand vom depune dosarul pentru obt›inerea licent›ei de club profesionist. Stam destul de bine la acest capitol, a mai declarat Maioreanu.

Citește si...

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Conducerea FRH se plânge de costurile mari pentru organizarea Campionatului European

Mircea M

Două jucătoare de la Minaur la lotul de senioare

C. Sabău

Gyor și-a demis antrenorii

Oana B

După trei ani de procese, Mariana Tîrcă are de primit peste 50.000 de euro

Oana B

Rudi Stănescu este noul antrenor cu portarii al echipei naționale

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More