Selecţionerul Ferhat Akbas va părăsi conducerea tehnică a naţionalei Japoniei

Ferhat Akbas nu va mai conduce naționala feminină de volei a Japoniei începând din 2019, a anunțat public tehnicianul turc care va antrena doar pe CSM București, campioana României, informează siteul oficial al clubului.

„Din cauza calendarului foarte aglomerat la echipa națională și a implicării mele la echipa de club, am avut de luat o decizie foarte dificilă. Am avut de ales între a lucra atât la club, cât și la echipa națională în același timp și de a sta în permanență la naționala Japoniei pentru următoarele 16 luni. Chiar dacă am dat totul pentru succesul echipei naționale a Japoniei în ultimii doi ani, pentru viitorul meu, pentru cariera mea, pentru viața mea nu am putut alege să stau în Japonia doar pentru echipa națională și pentru Jocurile Olimpice. A fost o onoare pentru mine să port pe piept steagul Japoniei. Într-o zi, mă voi întoarce!” a declarat Ferhat Akbas pentru site-ul oficial al clubului.

Prima partidă oficială a echipei CSM București în anul 2019, este programată pe 12 ianuarie, la Cluj-Napoca, în sferturile Cupei României.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate