duminică, iunie 26, 2022

Sepsi a câştigat în premieră Cupa României

by Szabi R

Sepsi OSK a învins FC Voluntari cu 2-0 și a câștigat în premieră Cupa României, competiție în care mai disputase finala în 2020. Meciul s-a jucat pe Stadionul Giulești.

SEPSI – FC VOLUNTARI 2-1
Au marcat: Ștefănescu 22′, 38′ / Dumitrescu 90+5′-autogol

Sepsi a început meciul în forță, iar în minutul 20, Ștefănescu a trimis mingea în poartă, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. Același Ștefănescu a deschis însă scorul două minute mai târziu, din pasa lui Eder Gonzales.

În minutul 38, tot Ștefănescu a stabilit scorul final, cu un șut superb de la 25 de metri, care s-a oprit în vinclul porții apărate de Popa.

În ultimul minut de prelungire, Dumitrescu a deviat în proprie poartă, însă a fost prea târziu pentru ca FC Voluntari să forțeze o revenire.

A fost prima finală jucată în Giulești după o pauză de 80 de ani, iar în tribune au fost prezenți în jur de 8.100 de fani

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii