Sergio Conceicao noul antrenor al echipei CFR Cluj

Arpad Paszkany patronul echipei CFR Cluj,a declarat, sâmbătă seară, că noul antrenor al echipei va fi portughezul Sergio Conceicao, acesta urmând să semneze un contract pentru întreg sezonul.

sergio-conceicao-noul-antrenor-al-echipei-cfr-cluj„Noul antrenor este cel despre care presa a scris în ultimele zile, Sergio Conceicao. Dar nu sunt toate detaliile puse la punct, mai sunt nişte detalii financiare. Dar nu vreau să spun mai multe până nu se semnează, vorba aia, «numai ce e în mână nu e minciună». Cunoaşte foarte bine o mare parte din jucătorii noştri, a făcut şcoala de antrenor în Italia, deci are organizare defensivă. Ne-am dorit un antrenor să se muleze cât mai bine pe structura lotului nostru. Va semna până la sfârşitul sezonului, cu posibilitate de prelungire. Dacă o sa ia titlul, o să păstrăm regula. Ca un antrenor să reziste, trebuie să aibă rezultatele lui Andone. Din câte ştiu eu, este la ora actuală cel mai titrat antrenor român”, a spus Paszkany la Digi Sport.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More