Sergiu Stancu: La SuperCupa vom avea trei absențe importante

La partida din Supercupa României la voleimasculin, contra Craiovei, Arcada nu-i va putea folosi pe finlandezul Aaro Nikula, pe liberoul sloven Toman Urban și pe coordonatorul iranian Javad Karimisouchelmaei.

Sergiu Stancu, antrenorul campioanei Arcada Galați prefațează Supercupa României de la Blaj.

 ”Începem sezonul abrupt, cu un trofeu. Dacă vom câștiga, e bine, dacă nu, nu va mai fi la fel”, a precizat Sergiu Stancu pentru site-ul oficial al FRVolei.

Sergiu Stancu a participat la Euro 2023 și a dus România pe locul șapte cea mai bună poziție în ultimii 40 de anI!

”Nu am avut vacanță, dar a meritat! Acum am revenit la echipa de club, că aceasta e menirea noastră, a tehnicienilor care antrenăm pe două fronturi”, a subliniat Sergiu Stancu.

Arcada Galați a câștigat ”Cupa Arcada”, turneul organizat la Galaţi, învingând Steaua cu 3-0, Dinamo cu 3-1 și pe Vojvodina Novi Sad cu 2-1. A mai trecut de CSM Constanța, cu 3-0.

”Craiova e o echipă foarte bună, a făcut câteva transferuri excelente și mă refer aici la cubanezul Jimenez, campion în Grecia și Spania. Plus mai sunt componenții naționalei României, Diaconescu și Călin. Craiova ne-a luat Cupa României sezonul trecut, totul este deschis, de aceea spun că șansele sunt 50-50 la sută”, crede tehnicianul Arcadei.

Galațiul a reușit câteva transferuri importante, dar se bazează pe un nucleu de bază al echipei care a câștigat titlul sezonul trecut, cu Talpă, Butnaru, Bala, Mihălescu, Cristudor.

Trei absențe importante

La partida din Supercupă, contra Craiovei, Arcada nu-i va putea folosi pe falsul finlandez Aaro Nikula, pe liberoul sloven Toman Urban și pe ridicătorul iranian Javad Karimisouchelmaei.

”Încercăm să construim o echipă competitivă, cu care să ne batem și în Liga Campionilor, acolo unde încercăm să ajungem în grupe. E însă foarte greu, având de trecut d e două turnee”, a declarat Sergiu Stancu pentru sursa citată mai sus.

Arcada Galați-SCM Craiova se va disputa pe 30 septembrie, în noua Sală Polivalentă Alba Blaj, pe 30 septembrie, de la ora 16:00 și va fi transmis în direct de TVR3.

”Suntem bucuroși că jucăm meciul de inaugurare, într-o sală nouă. E foarte bine pentru voleiul românesc că la Blaj s-a construit o astfel de sală. Felicitări celor care au contribuit la acest lucru”, a mai subliniat Sergiu Stancu

Supercupa va deschide oficial noul sezon

Toate biletele au fost cumpărate în doar câteva ore de la punerea lor în vânzare. Va fi sold out la partidele dintre CSM Arcada Galați și SCM U Craiova (ora 16:00), dar și la întâlnirea fetelor, între campioana CSM Volei Alba Blaj și câștigătoarea Cupei României, CSM Lugoj (ora 19:00), informează FRVolei.

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More