Sergiu Stancu: Sunt bucuros de obținerea calificării, în fața unei echipe de prestigiu din Bulgaria

Antrenorul Sergiu Stancu a declarat pentru site-ul oficial al clubului gălățean că este foarte bucuros pentru calificarea obținută de echipă în manșa retur de la Burgas, Neftochimik – CSM Arcada, scor 0-3.

Arcada Galați s-a calificat în optimile de finală după ce a învins și în deplasare, cu 3-0 (25-18, 25-19, 25-22), pe Neftohimik Burgas. În tur, gălățenii se impuseseră cu scorul de 3-1.

Adversara din optimile Cupei CEV a Arcadei Galați va fi formația finlandeză Savo Volley Kupio, care a eliminat-o pe Steaua Roșie Belgrad

“Sunt bucuros de obținerea calificării, mai ales că e obținută împotriva unei echipe de prestigiu din Bulgaria, Neftochimik luptându-se an de an pentru câștigarea campionatului. De asemenea, acest club are evoluții remarcabile în cupele europene, prin urmare e un succes notabil. Dacă în alte situații am fost puțin dezamăgit, acum vreau să felicit întreaga echipă pentru evoluția bună. Cred că am prestat un joc mai bun decât cel din tur, de la Galați, iar acest lucru ne dă încredere”, a afirmat tehnicianul campionilor României.

El apreciază și perioada excelentă din setul al treilea, când linia secundă a întors de la 18-14 la 19-22, reușind să-și adjudece runda:

“Băieții sunt de apreciat pentru că au reușit să întoarcă, e o notă foarte bună pentru ei, mai ales că era jucată deja calificarea. Se poate spune că prestația tuturor jucătorilor îmi pune probleme în alcătuirea echipei pentru jocul de sâmbătă, cu Steaua, însă asemenea clipe sunt cele mai prielnice pentru un antrenor.”

Stancu a anunțat că Vasile Talpă, uriașul echipei, neutilizat la ultimele meciuri ale CSM Arcada, se află într-o perioadă de recuperare după o accidentare:

“Sper ca în câteva săptămâni să fie recuperat sută la sută, întrucât avem nevoie de el, ca de toți componenții echipei.”

Citește si...

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Dacia Mioveni rămâne în Liga Florilor

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More