marți, august 16, 2022

Sergiu Stancu: „Sunt convins că voleiul românesc are tot ce-i trebuie pentru a crește în valoare”

by C. Sabău

O nouă provocare pentru Sergiu Stancu, antrenorul campioanei României la volei masculin. România va evolua în Golden League, competiție unde România va întâlni Ucraina și Slovacia.

„Pentru mine această nouă postură înseamnă un challenge în cariera mea de antrenor. Nu vor exista probleme de gestionare a ambelor posturi, de antrenor la echipa de club și de selecționer, pentru că am destulă experiență și sunt înconjurat de oameni de valoare atât la CSM Arcada cât și la reprezentativa de seniori. Obiectivele mele imediate sunt de a crește valoarea jucătorilor prin antrenamente, iar jocul prestat să fie de calitate. Eu sunt convins că voleiul românesc are tot ce-i trebuie pentru a crește în valoare. Depinde doar de noi să reușim acest lucru.” a declarat Stancu pentru pagina oficială a clubului gălățean.

Debutul noului tehnician pe banca naționalei este foarte aproape, deoarece România va juca în Golden League chiar la începutul luni viitoare. România este în grupă cu Slovacia și Ucraina după ce Olanda, a patra componentă a seriei, a primit invitație și va juca în Volleyball Nations League (VNL). Astfel, cele două turnee din faza grupelor care ar fi trebuit să se joace în țări diferite se vor disputa, legat, în Ucraina, în perioada 1-6 iunie.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii